Over Kitchen-hardware

Lightspeed Kitchen wordt via een webgebaseerde app en op een ander scherm weergegeven dan je POS. Wanneer een bestelling via de Lightspeed POS-app is geplaatst, wordt het kasticket weergegeven op een monitor bij de bereidingslocatie. Er zijn meerdere hardwareconfiguraties beschikbaar voor Kitchen. Zoals altijd raden we je aan Google Chrome te gebruiken om de webgebaseerde Kitchen-app te openen, aangezien deze browser de app ondersteunt. Dit zijn de hardwareconfiguraties die veelal worden ondersteund:

Tablet (iPad)

Touchscreen device.png

Kitchen is geoptimaliseerd voor gebruik op een Apple iPad Pro. Als de iPad is verbonden met internet, werkt deze als een interactieve touchscreen en geeft tegelijkertijd de webgebaseerde Kitchen-app weer. Het keukenpersoneel kan direct op het scherm tikken om bestellingen te sorteren en te verwerken. Voor meer informatie over het instellen van een iPad kan je Een iPad configureren raadplegen.

Monitor + processor + Bumpbar

Kitchen kan ook in combinatie met een eenvoudige monitor worden gebruikt. Naast de monitor, heb je een processor nodig waar een besturingssysteem op kan draaien en een internetverbinding om de Kitchen-webapp weer te geven. Aangezien de monitor geen touchscreen heeft, dient er een bump bar te worden aangesloten zodat werknemers handmatig bestellingen kunnen sorteren en verwerken. De Lightspeed Bumpbar is een aangepast minitoetsenbord dat specifiek is ingesteld om te gebruiken met Lightspeed Kitchen.

Voor meer informatie over het instellen van een monitor met een Chromebit-processor, kan je Een monitor, Chromebit en Bumpbar configureren raadplegen.

Voor meer informatie over het instellen van een monitor met een Intel Stick-processor, kan je Een monitor, Intel Stick en Bumpbar configureren raadplegen.

De volgende stap

Configureer je hardware aan de hand van de bovenstaande opties en pas vervolgens de Instellingen voor de Kitchen-app aan.

Klaar met configureren? Lees hoe je in Lightspeed Kitchen navigeert en omgaat met tickets