Kasticketrapporten

De pagina Kasticketrapporten geeft gedetailleerde informatie over de kastickets tijdens een opgegeven periode.

Toegang tot het rapport

Het Kasticketrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager.

Toegang tot de pagina Kasticketrapport:

1. In Restaurant Manager klikt u op Rapporten.
  2. In het menu aan de linkerkant klikt u op Kastickets

Het datumbereik instellen

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek.

2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Wat wordt weergegeven

• Grafieken

Beweeg de muis over de grafieken om de grafiekdetails te bekijken.

• lijngrafiek inkomsten per uur
    • lijngrafiek kastickets per uur
    • percentage taartdiagram dat het gebruik van de betalingstypes weergeeft
    • percentage taartdiagram met de betalingsbedragen volgens betalingstype
  • Tabel van de lijst met kastickets
    • Gemaakt op: datum en tijdstip van de eerste bestelling van het kasticket
    • Kasticket ID/Sequentiële ID: uniek identificatienummer toegewezen aan kastickets. Sequentiële ID's is een ingeschakelde functie voor landen die deze bij wet voorschrijven (bv. Spanje). Zie omtrent Sequentiële ID's.
    • Totale prijs: de totale prijs van het ticket. Als de tafel nog steeds bezet is, wordt de totale prijs op het huidige moment weergegeven.
    • Status: status van de tafel
    • Betalingen: laatste betalingstype dat gebruikt werd voor het kasticket. Het is mogelijk dat meerdere betalingen gebruikt werden voor dat kasticket.
    • Type
    • Gemaakt door: gebruiker die het kasticket maakte
    • Betalingen door: gebruiker die de betaling inde
    • Tafel: naam van de tafel gelinkt aan het kasticket
    • Klant: als er een klant toegewezen is aan het kasticket
    • #Klant: aantal klanten gelinkt aan het kasticket
    • Gewijzigd op: datum en tijd van de laatste bestelling of betaling van het kasticket.
    • Actie: bekijken/wissen

Kasticketdetails bekijken

Klik op een kasticket in de lijst of klik op Bekijken in de kolom Actie om de kasticketdetails te bekijken.

Een kasticket wissen

Klik op Wissen in de kolom Actie om het kasticket te wissen.

Kastickets wissen is niet toegestaan ​​als u Sequentiële ID's gebruikt (bv. Spanje). Het zal niet als een optie weergegeven worden.

Het rapport downloaden of afdrukken

Klik op Samenvatting PDF of Detail PDF aan de bovenkant van het scherm.