E-mailinstellingen

Voer uw e-mail SMTP-instellingen in om naar klanten en gebruikers vanuit Lightspeed Restaurant te kunnen mailen.

Toegang tot e-mailinstellingen

1. In Restaurant Manager klikt u op het pictogram Instellingen
  2. Selecteer E-mailinstellingen
  3. Specificeer de instellingen en klik op Opslaan.

Beschikbare Instellingen

SMTP-INSTELLINGEN

Voer hier de SMTP-instellingen (Simple Mail Transfer Protocol) van uw provider in om e-mails van Lightspeed te ontvangen.

• SMTP-gebruikersnaam
  • SMTP-wachtwoord
  • SMTP-host
  • SMTP-poort
  • Van e-mailadres
  • Test e-mailinstellingen
GEAVANCEERD
  • Gebruik TLS (Transport Layer Security): wanneer ingeschakeld worden de door u verzonden e-mails versleuteld met behulp van het TLS (SSL) protocol van uw e-mailprovider.
  • Zet mij (admin) in CC: wanneer ingeschakeld wordt de administrator automatisch gekopieerd op alle uitgaande e-mails.