Het Actiepaneel gebruiken

Het Actiepaneel op het Bestellingscherm is een snelle en gemakkelijke manier om individuele bestelitems of een heel kasticket over te brengen.

Om het Actiepaneel in te schakelen

Indien ingeschakeld in de Apparaatinstellingen verschijnt het Actiepaneel in het Bestellingscherm.

1. In Restaurant Manager klikt u op Apparaten > Apparaatinstellingen.
  2. Open het betrokken apparaatprofiel.
  3. In de sectie BESTELLINGSCHERM INSTELLINGEN schakelt u het Actiepaneel in.

Taken van het Actiepaneel

Kasticket overbrengen

Breng gemakkelijk een kasticket over van de ene tafel naar een andere of voeg bestellingen van twee bezette tafels samen. Als klanten van de bar waar ze iets te drinken bestelden, naar een tafel gaan bijvoorbeeld, kunt u de bestelling overbrengen.

1. In het Bestellingscherm klikt u op Acties.
  2. In het Actiepaneel klikt u op Kasticket overbrengen.
  3. Selecteer de nieuwe tafel voor het kasticket.

OPMERKING: als de nieuwe tafel al in gebruik is, wordt u gevraagd om de samenvoeging te bevestigen. Om de overbrenging op dit punt te annuleren, klikt u op Annuleren op de waarschuwingspop-up en dan op Annuleren in de rechterbovenhoek van het scherm.

Item(s) overbrengen

Breng een of meerdere items tussen tafels over. Voor meer informatie over items overbrengen: zie  Een item overbrengen.

OPMERKING: de gebruikersrol Overbrengen van items tussen tafels/tabs toelaten moet ingeschakeld zijn om items over te kunnen brengen naar een andere tafel. Zie Gebruikersrollen.

1. In het Bestellingscherm klikt u op Acties.
  2. In het Actiepaneel selecteert u de items voor het overbrengen van het kasticket.
  3. Klik op Item(s) overbrengen.
  4. Selecteer de nieuwe tafel.
  5. Klik op Item(s) overbrengen. Het Bestellingscherm van de nieuwe tafel gaat automatisch open.