Een loginkaart toewijzen aan een gebruiker

Lightspeed verkoopt geen loginkaarten meer. Bestaande loginkaarten blijven werken, maar nieuwe kaarten kunnen niet meer worden besteld.

Voor extra veiligheid kunnen werknemers persoonlijke loginkaarten gebruiken om toegang te krijgen tot de Restaurant POS-app (in plaats van een wachtwoord of PIN-code). Om werknemers gebruik te laten maken van deze functie op de POS, dient u eerst een loginkaart aan elke gebruiker toe te wijzen.

1. Zet de instelling Swipen activeren om in te loggen aan in de instellingen voor de Restaurant-app van Restaurant Manager.
  2. Ga naar het scherm Gebruiker en haal de nieuwe loginkaart door de kaartlezer.
  3. Tik op de gebruiker aan wie u de loginkaart wilt toewijzen.
    Opmerking: Loginkaarten kunnen maar aan één gebruiker worden toegewezen en kunnen niet opnieuw worden gebruikt, zelfs als u de gebruiker uit uw account verwijdert.
  4. (Optioneel) Herhaal de stappen 2-3 om indien nodig meer loginkaarten toe te wijzen.

Wat nu?

Lees hoe u inlogt met behulp van uw loginkaart.