Inloggen op Restaurant POS

Een gebruiker kan op drie verschillende manieren inloggen op zijn Restaurant POS-account.

Wachtwoord

Elke gebruiker heeft een uniek alfanumeriek wachtwoord.  Zie Gebruikers aanmaken voor informatie over het instellen van een wachtwoord van een gebruiker.

Pincode

Elke gebruiker heeft een unieke 4-cijferige pincode. Zie Gebruikers aanmaken voor informatie over het instellen van een pincode voor een gebruiker.

Loginkaart

Elke gebruiker heeft een fysische loginkaart die hij swipet om in te loggen op Restaurant POS. Zie Een loginkaart toewijzen aan een gebruiker voor meer informatie.

Inloggen met een wachtwoord

1. Op het scherm Gebruiker klikt u op de tab LOGIN GEBRUIKER bovenaan.
  2. Klik op uw gebruikersafbeelding.
  3. Voer uw wachtwoord in.
  4. Klik op Klaar.

Inloggen met een pincode

1. Op het scherm Gebruiker klikt u op de tab LOGIN PIN.
  2. Voer uw 4-cijferige pincode in.

Inloggen met een loginkaart

1. Open Restaurant POS op het scherm Gebruiker.
  2. Swipe de loginkaart in een ondersteunde kaartswiper die gesynchroniseerd is met uw apparaat.

OPMERKING: om loginkaarten te gebruiken, moet de apparaatinstelling Swiper inschakelen om in te loggen ingeschakeld zijn in de sectie GEEBRUIKERSINSTELLINGEN. Zie Apparaatinstellingen voor meer informatie.

Voor informatie over het bestellen van aangepaste loginkaarten: contacteer ons.