Btw-vrijstellingen ongedaan maken

U kunt een btw-vrijstelling voor een hele bestelling verwijderen in het Bestelling- of Betalingscherm, of voor een afzonderlijk bestelitem in het Bestellingscherm.

OPMERKING: btw-vrijstellingen ongedaan maken is alleen toepasselijk in belastingvrije regio's.

Btw-vrijstellingen voor bestelitems ongedaan maken

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het bestelitem waarvoor u de btw-vrijstelling ongedaan wilt maken.
  2. In het menu Itemopties klikt u op Btw-vrijstelling ongedaan maken.

Btw-vrijstellingen ongedaan maken voor bestellingen

1. In het Bestelling- of Betalingscherm in Restaurant POS klikt u en schuift u de btw-vrijgestelde regel naar links.
  2. Klik op Btw-vrijstelling ongedaan maken.