Instellingen

Open de sectie Instellingen van Loyalty Manager om je aanmeldgegevens te bekijken of te wijzigen, of om de koppeling tussen Lightspeed Loyalty en Lightspeed Restaurant te beheren.

Accountinstellingen

Klik op Instellingen > Accountinstellingen om een samenvatting van je account te bekijken en je wachtwoord voor aanmelden te wijzigen.

De volgende zaken worden weergegeven op de accountsamenvatting:

• functie
  • naam van de app (de naam van je zaak)
  • accounte-mail (het e-mailadres van de eigenaar van het account)
  • betalingen aanvaarden in (de munteenheid waarmee je zaak werkt)

Opmerking: neem contact op met Lightspeed Support om je functie, de naam van de app of de accounte-mail te wijzigen.

Om de munteenheid waarin je betalingen aanvaardt te wijzigen:

1. klik op het vervolgkeuzemenu naast Betalingen aanvaarden in en selecteer een munteenheid.
  2. klik op Account bijwerken.

Om je wachtwoord te wijzigen:

1. geef je huidig wachtwoord in het veld Oud wachtwoord in.
  2. geef het Nieuw wachtwoord in.
  3. bevestig het nieuw wachtwoord.
  4. klik op Wachtwoord wijzigen.

Betaalgateway

Koppel Stripe aan Lightspeed Loyalty om je klanten toe te laten krediet te laden en te betalen met hun kredietkaart via je gepersonaliseerde app.

Klik, om Stripe te koppelen, op Koppelen met Stripe, en volg de instructies op de Stripe-website.

Instagram

Koppel de Instagram-account van je zaak aan Lightspeed Loyalty om nieuwe posts te laten verschijnen in de nieuwsberichten van je persoonlijke Loyalty-app.

Volg de instructies aan de rechterkant van het venster Instagram instellen om het Instagram-account van je zaak te koppelen.

Opmerking: deze functie is alleen beschikbaar in het Premium + app-pakket.