Xero aan Lightspeed Accounting koppelen

Lightspeed Accounting-koppelingen zijn gestructureerd rond "winkels" (uw instellingen) zoals gedefinieerd in uw Lightspeed Restaurant-account.

Eenmaal u uw Lightspeed Restaurant-account gekoppeld hebt aan Lightspeed Accounting, kunt u een "winkel" aan een Xero-onderneming koppelen. Als u meer dan één "winkel" hebt, kan elke "winkel" ofwel dezelfde Xero-ondernemingskoppeling ofwel zijn eigen koppeling hebben.

1. In Lightspeed Accounting klikt u op Settings > Accounting
  2. Klik op Xero in de lijst met opties. Screen_Shot_2017-04-07_at_9.58.29_AM.png
  3. Klik op Connect to Xero
  4. Vul uw Xero-accountcredentialen in en klik vervolgens op Login.Screen_Shot_2017-04-07_at_1.40.20_PM.png
  5. Autoriseer de koppeling tussen Lightspeed Accounting (Shogo) en Xero.

Wat volgt?

Ga verder met uw boekhoudingsconfiguraties. Zie Algemene boekhoudopties van Xero.