Over het Self-Order Menu

Het Lightspeed-menu om zelf een bestelling te plaatsen, biedt uw klanten de mogelijkheid direct zelf te bestellen. De zelfbestel-app kan in de Apple App Store worden gedownload.

Met het Lightspeed-menu voor zelf bestellen kunt u:

• De wachttijden voor uw klant verkorten
  • De bestellingen sneller verwerken
  • Obers vrijmaken zodat ze zich ten dienste van de klant kunnen stellen
  • Uiteindelijk de verkoop verhogen

Het menu voor zelf bestellen heeft 2 variaties

Kiosk-modus

Ideaal voor restaurants met snelle dienstverlening.

De klant bestelt en betaalt direct op de iPad. De bestelling wordt direct naar de keuken gestuurd.

Tafel-modus

Ideaal voor multi-bestellingen in restaurants met bediening aan tafel, bijvoorbeeld ‘all-you-can-eat’-sushi.

De iPad is gelinkt aan een specifieke tafel. Een klant kan op elk moment tijdens de maaltijd nieuwe bestellingen plaatsen. Als de klant aangeeft te willen betalen, verwerkt de ober de betaling aan de tafel.

We verzoeken u voordat u begint met het Self-Order Menu contact op te nemen met Lightspeed voor het aanmaken van een account.