Gebruikersrapport

Het Gebruikersrapport bevat grafische gegevens over de omzet en fooien voor elke gebruiker, en u kunt een specifiek rapport voor elke gebruiker maken. Een gebruikersrapport bevat informatie over de inkomsten, fooien, betalingen en het klokken voor een gebruiker. De gegevens beginnen en eindigen op het moment dat u als openingstijd van uw restaurant instelt (zie Detailinstellingen onderneming).

Als uw openingstijd bijvoorbeeld 09:00 is en u het rapport voor juli 15 uitvoert, zal het rapport de gegevens van 15 juli 09:00 tot 16 juli 09:00 bevatten.

Toegang tot het rapport

Het Gebruikersrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager. Voor de toegang tot het scherm Gebruikersrapport klikt u op Rapporten > Gebruikersrapporten.

Om het datumbereik in te stellen

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Wat wordt weergegeven

• Grafieken

Muis over de grafieken bewegen om de grafiekdetails te krijgen.

• staafdiagram van de omzet per gebruiker
    • taartdiagram van de bestellingen per gebruiker
  • Lijst kastickets
    • Gebruiker: gebruikersnaam
    • Van: kies een startdatum uit de datumkiezer in de rechterbovenhoek
    • Tot: kies een einddatum uit de datumkiezer in de rechterbovenhoek
    • Eerste actie: eerste actie van de dag
    • Laatste actie: laatste actie van de dag
    • Aantal kastickets: aantal kastickets dat de gebruiker produceerde die dag
    • Inkomsten: de totale inkomsten voor de gebruiker voor de dag
    • Fooien: totaalbedrag aan fooien voor de gebruiker

De instelling Standaard kr. gebruiker voor fooien (zie Appinstellingen) bepaalt of de fooi toegewezen wordt aan de ober die de betaling van de bestelling verwerkte of aan de ober die de bestelling oorspronkelijk startte. Als het weergegeven fooibedrag in het gebruikersrapport niet is zoals verwacht, controleert u de instelling Standaard kr. gebruiker voor fooien.

Het rapport downloaden of afdrukken

Klik op Meer Info in de kolom Actie en op Print of download PDF.