Rapportinstellingen

De rapportinstellingen in Restaurant Manager bepalen de specifieke kenmerken van de gemaakte rapporten.

Toegang tot rapportinstellingen

1. In Restaurant Manager klikt u op het pictogram Instellingen
  2. Selecteer Rapportinstellingen
  3. Specificeer de instellingen en klik op Opslaan.

Beschikbare instellingen

DAGRAPPORTEN

Extra inhoud en/of tabellen in uw dagrapporten inschakelen.

• Toon kasticketoverzicht
  • Toon kasticket ID in kasticketoverzicht
  • Koppel vloerrapport aan dagrapporten: wanneer ingeschakeld zal het dagrapport een totaal voor alle vloeren alsook een uitsplitsing per vloer bevatten.
  • Toon gebruikerssamenvatting
  • Toon het aantal betalingen in de sectie betalingen
  • Boek kastickets op de dag dat het kasticket afgerond werd
DAGRAPPORT INKOMSTEN

Verschillende inkomstentabellen/inhoud in dagrapporten inschakelen.

• Toon categorie-inkomsten
  • Toon productinkomsten in categorie-inkomsten
  • Toon producttoevoegingen (modificatoren) in productinkomsten
  • Toon tafelinkomsten
  • Toon vloerinkomsten
KASSALADERAPPORTEN
  • Toon kassalade-info in dagrapporten
  • Toon kassaladedetails: splits de kassalade-omzet volgens ober.
  • Toon kassaladesaldo: toont de totalen voor iedere kassalade.
  • Toon kassalade-info in vloerrapporten (in dagrapporten)
DAG-, PRODUCT- EN CATEGORIERAPPORTEN
  • Toon kost- en winstkolommen
  • Toon producttoevoegingen (modificatoren)
FOOIEN
  • Percentage fooipool (%): specificeer het percentage van elke fooi die opzijgezet wordt voor de fooipool die onder al het personeel verdeeld wordt.
  • Restitutietarief fooien (%): het percentage dat afgetrokken wordt van Fooien betaald met een creditcard.
  • Toon fooien in dagrapporten
GEBRUIKERSRAPPORTEN
  • Toon uitsplitsing van de betalingen volgens kasticket
  • Toon 'Verschuldigde cash'
  • Toon productverkoop per gebruiker
ALGEMENE RAPPORTINSTELLINGEN
  • Welk CSV-begrenzingsteken wilt u gebruiken?
  • Toon verkoop- en bwt-info (alleen excl. btw bedrijven ): wanneer ingeschakeld tonen kasticketrapporten, uurrapporten, dagrapporten, weekrapporten, maandrapporten en gebruikersrapporten een gedetailleerde uitsplitsing van de geïnde belastingen op de verkoop en de belastingvrije verkopen.
  • Voeg aanmaakdatum en -tijd in rapporten toe
  • Toon ongeldige ticketgegevens in dag- en gebruikersrapporten
  • Toon betalingsgegevens in gedetailleerde kasticketsecties