Shiftrapport

Genereer een samenvattend rapport over de inkomst voor alle gebruikers op basis van de gekozen datum en shift. Denk eraan dat shiftrapporten alleen beschikbaar zijn in de Restaurant Manager.

Shiftrapporten openen

1. Om een shiftrapport te openen, moet u eerst shifts activeren onder Instellingen > Rapportinstellingen Zie Rapportinstellingen voor meer informatie over het toevoegen van shifts in Rapportinstellingen.
  2. Zodra u shifts hebt geactiveerd, kunt u de pagina Shiftrapporten openen onder Rapporten > Shiftrapporten.

Een shiftrapport genereren

1. Klik op de datum rechtsboven in het scherm. Er verschijnt een pop-upvenster met een kalender.

2. Selecteer de datum van het gewenste shiftrapport op de kalender en klik op Ok. Het pop-upvenster wordt gesloten.
  3. Zodra u een data hebt geselecteerd, klikt u op de knop Shiftrapport genereren naast het toepasselijke shifttype op de pagina Shiftrapporten. Vervolgens wordt er een pdf-bestand van het geselecteerde shiftrapport automatisch opgeslagen op uw apparaat.