Productrapporten

Op de pagina Productrapporten worden de inkomsten, kosten, winsten en btw-gegevens per product voor een bepaalde periode weergegeven. U kunt productvoorraden uit de lijst met producten bekijken en bewerken.

Toegang tot het rapport

Het productenrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager.

Toegang tot de pagina Productrapporten:

1. In Restaurant Manager klikt u op Rapporten.
  2. In het menu aan de linkerkant klikt u op Productrapporten

Het datumbereik instellen

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Wat wordt weergegeven

• Grafieken

Beweeg uw muis over de grafieken om de grafiekdetails te krijgen.

• staafdiagram van uw top 10 van verkochte producten
    • taartdiagram van uw producten met de hoogste omzet
  • Lijst van best verkopende producten
    • Bestelde hoeveelheid: totale bestelde hoeveelheid
    • Huidige voorraad: huidige voorraad
    • Product Id: productcode of PLU van het product
    • Product: naam van het product
    • Prijs: prijs van het product
    • Btw: belastingtarief van het product
    • Totale omzet: totale omzet voor het product
    • Kost: productkosten
    • Winst: winst voor het product

Productgegevens consolideren

U kunt producten in de tabel Best verkopende producten groeperen op Product ID of Productnaam. Producten die dezelfde ID of naam delen, worden samengevoegd zodat er maar één ingang in de tabel weergegeven wordt. Samengevoegde producten in de tabel Best verkopende producten worden als een blauwe link weergegeven. Klik op de link om een ​​uitsplitsing van het product te bekijken. Deze functie is vooral handig als u meerdere restaurants hebt die aan één account gekoppeld zijn.

Selecteer Product ID of Naam uit de lijst Consolideren op.

Huidige productvoorraden wijzigen

Als u Voorraadbeheer ingeschakeld hebt, kunt u het voorraadniveau voor uw producten bewerken. Zie Voorraadinstellingen.

1. In de lijst Best verkopende producten klikt u op Huidige voorraad van het product.

2. Om het voorraadniveau voor geconsolideerde producten in de lijst te selecteren, klikt u op de productnaam of product-ID om de lijst uit te breiden.

3. Voer het nieuwe voorraadniveau in en sla de wijzigingen op.

Het rapport downloaden of afdrukken

Klik op PDF Rapport of CSV aan bovenaan het scherm.