Een cadeaubon heropladen

Voeg een monetaire waarde toe aan een cadeaubon die zich al in je systeem bevindt door hem te heropladen. De bestaande cadeaubon kan leeg zijn of een resterend saldo hebben. Cadeaubonnen kunnen uitsluitend worden heropgeladen vanuit Restaurant POS.

OPMERKING: u moet een betaalwijze Cadeaubon aanmaken in Restaurant Manager om in Restaurant POS met cadeaubonnen te kunnen werken.

1. Tik in het scherm Tabellen in Restaurant POS op een tabel om een bestelling voor de cadeaubontransactie eraan toe te kennen.
  2. Tik in het scherm Bestelling op het pictogram Betalen.
  3. Tik op betaalwijze Cadeaubon.
  4. Tik op Activeren/Heropladen in het pop-upvenster Cadeaubon.
  5. Scan de cadeaubon of voer het nummer handmatig in en tik op Volgende.
  6. Voer het bedrag in dat je wilt toevoegen aan de bestaande cadeaubon. Het nieuwe saldo wordt automatisch aangepast.
  7. Tik op Toevoegen.
  8. Verwerk de betaling voor de heropgeladen cadeaubon. Zie Betalingen ontvangen.