Producten toevoegen aan een bestelling door product-ID's te gebruiken

Elk product in Lightspeed Restaurant heeft een uniek ID dat eraan gekoppeld is. U kunt product-ID's gebruiken om snel producten toe te voegen aan een bestelling.

1. Op het Bestellingscherm klikt u op het PLU-pictogram om het toetsenbord productcode te tonen.

2. Geef de productcode in en klik op Toevoegen om het product toe te voegen aan de itemlijst van het kasticket.

3. Als u hetzelfde product meerdere keren wilt toevoegen, tik dan de productcode in en klik op x gevolgd door de waarde van het aantal.

Bijvoorbeeld, om 5 items met de productcode 80 te bestellen, voert u 80x5 in en klikt u vervolgens op Toevoegen.