Dagrapporten en Gedetailleerde dagrapporten aanmaken

Het Dagrapport en het Gedetailleerd dagrapport omvatten omzet, fooien, geldlade/gebruikersportefeuille en samengevatte of gedetailleerde kasticketinformatie over alle gebruikers.

De verzamelde gegevens beginnen en eindigen op basis van uw Openingstijd (zie Bedrijfsinstellingen). Als uw openingstijd 9u00 is en u zet de rapportdatum op 15 juli bijvoorbeeld, zal het rapport gegevens bevatten vanaf 15 juli 9u00 tot 16 juli 9u00.

OPMERKING: voor een gebruiker moet het gebruikersvoorrecht Alle rapporten printen toelaten ingeschakeld zijn om een Dagrapport en een Gedetailleerd dagrapport te printen. Zie Gebruikersrollen toewijzen.

1. Open de pop-up Gebruiker in Restaurant POS door te klikken op het pictogram Gebruiker.
  2. Klik op Rapporten.
  3. Klik op Dagrapport of Gedetailleerd dagrapport.
  4. Selecteer het gewenste printtype.