Dagrapporten en Gedetailleerde dagrapporten aanmaken

Het Dagrapport en het Gedetailleerd dagrapport omvatten omzet, fooien, geldlade/gebruikersportefeuille en samengevatte of gedetailleerde kasticketinformatie over alle gebruikers.

De verzamelde gegevens beginnen en eindigen op basis van uw Openingstijd (zie Bedrijfsinstellingen). Als uw openingstijd 9u00 is en u zet de rapportdatum op 15 juli bijvoorbeeld, zal het rapport gegevens bevatten vanaf 15 juli 9u00 tot 16 juli 9u00.

OPMERKING: voor een gebruiker moet het gebruikersvoorrecht Alle rapporten printen toelaten ingeschakeld zijn om een Dagrapport en een Gedetailleerd dagrapport te printen. Zie Gebruikersrollen toewijzen.

1. Tik op Profiel in de navigatiebalk onderaan het scherm.
  2. Klik op Rapporten.
  3. Klik op Dagrapport of Gedetailleerd dagrapport.
  4. Selecteer het gewenste printtype.