RFID-kaart scannen

Lightspeed Restaurant ondersteunt het scannen van RFID-kaarten. Wanneer een kaart op de RFID-lezer wordt gescand, wordt de klant aan de kassabon toegevoegd. Als de klant een Lightspeed-loyaliteitsaccount heeft, wordt deze ook aan de kassabon toegevoegd.

Vereisten:

Een Lightspeed-technicus zal de nodige instellingen uitvoeren.

Betalen met een RFID-kaart

Om een RFID-kaart te gebruiken voor de betaling:

1. Voeg items toe aan een kassabon.
  2. Scan de RFID-kaart op de RFID-lezer vanaf het scherm Bestelling of Betaling. De klant wordt toegevoegd aan de kassabon.
  3. Tik op Betalen.
  4. Tik op Voltooien.

Probleemoplossing

• Zorg ervoor dat je op het scherm Bestelling of het scherm Betaling bent wanneer je een RFID-kaart scant. Als je de kaart scant terwijl je je op een ander scherm bevindt, zal deze niet werken.
  • Zorg ervoor dat je dezelfde iPad gebruikt als de iPad die tijdens de installatie aan de RFID-lezer is gekoppeld.