Bijwerken van Restaurant POS

Door de app bij te werken, krijgt u toegang tot al onze nieuwe en verbeterde functies!

Check eerst of uw iOS toestel up-to-date is voordat u de Restaurant POS bijwerkt.
U kunt er ook voor kiezen om Automatische downloads in te schakelen voor uw toestel (vereist iOS 9 of later) om automatisch alle toekomstige updates te krijgen.

Bijwerken van de iOS-versie

OPMERKING: Voor Restaurant POS versie 3.30 of later heeft u minstens iOS 9 nodig

1. Verbind uw toestel met het Internet en sluit hem aan op een stopcontact.
  2. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
  3. Tik Downloaden en Installeren.
  4. Voer uw passcode in.
NB: Mocht u tijdens het proces een error-bericht krijgen, ga dan naar Apple support voor meer informatie.

Bijwerken van Restaurant POS

Zodra u de laatste iOS versie op uw toestel heeft geïnstalleerd, kunt u de Restaurant POS app bijwerken.
  1. Open de App Store via uw iOS toestel. App-store-icon.png
  2. Ga naar Updates.
  3. Zoek Lightspeed Restaurant onder Beschikbare updates, tik op WERK BIJ.
  4. Voer het wachtwoord in voor uw Apple ID.

Automatische downloads inschakelen

U kunt ook Automatisch Downloaden activeren (vanaf iOS 9) voor alle toekomstige Restaurant POS updates. Hiermee worden alle nieuwe versies automatisch gedownload zodra ze beschikbaar zijn op uw apparaat.
  1. Ga naar Instellingen > iTunes en App Store.
  2. Onder Automatische downloads activeert u Updates