Algemene boekhoudopties van Sage One

Lightspeed Accounting ondersteunt de volgende postingmethodes voor uw POS-gegevens in Sage One:

• Journaalinvoer

• Verkoopfactuur

Journaalinvoer

Creëert een enkele journaalinvoer met de verkoop gegroepeerd op itemcategorie, samen met kortingen, betalingen, belasting en kassa.

Verkoopfactuur

Creëert een enkele Verkoopfactuur die alle activiteiten van de dag samenvat.

De volgende instellingsopties zullen variëren naargelang de geselecteerde methode.

Klant Is enkel van toepassing op Verkoopfacturen. Laat optioneel toe om de Lightspeed Accounting-posting te koppelen aan een Sage One-Klant.

OPMERKING: de integratie van Lightspeed Accounting is niet gebaseerd op elke POS-transactie, dit contact moet dus een Walk-In of Point of Sale zijn en niet een individuele klant die een product/service aankocht.

Volg de Omzetbelasting in Sage

Als dit ingeschakeld is, gebruikt Lightspeed Accounting de omzetbelastingstarieven zoals gedefinieerd in Sage One, zodat u de Lightspeed Restaurant POS-belastingstarieven kunt doen overeenstemmen met Sage One. Indien van toepassing kunt u ook een niet-belastbaar tarief specificeren.

Boek Inventaris/COGS Creëert een journaalinvoer die de Inventaris- en "Cost of Goods Sold"-verrekeningsbedragen weergeeft gebaseerd op de verkochte producten  netto retours. Inventaris- en COGS-accounts zijn gespecificeerd volgens categorieniveau. Houd er rekening mee dat deze optie een integratie is gebaseerd op waarde en niet op kwantiteit (Lightspeed Accounting bijvoorbeeld zal de kost posten van voor welk bedrag er verkocht is en  niet hoeveel).

Als u uw verkopersfacturen direct in een COGS-account in Sage One invoert wanneer u uw facturen betaalt, wilt u deze optie niet ingeschakeld zien omdat dit zal resulteren in gedupliceerde COGS-bedragen en een Inventaris accountbalans zal verlagen die niet bestaat.

Synchronisatie Bestelorders Niet beschikbaar voor Lightspeed Restaurant.

Eenmaal u al uw boekhoudopties ingesteld hebt, drukt u op de knop Apply om uw instellingen op te slaan.

Wat volgt?

Ga verder met de configuratie in Mapping van uw boekhouding.