Klantkrediet toevoegen

Voeg monetair krediet toe aan de rekening van een klant dat hij kan gebruiken voor toekomstige betalingen.

OPMERKING: om krediet toe te voegen in Restaurant POS, moet u een betalingstype Krediet toevoegen aanmaken in Restaurant Manager, zie Betaalmethodes aanmaken.

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt u op het Betaalpictogram om het Betalingscherm te openen voor een bestelling. Zie Elementair bestellen op een iPad.
  2. Klik op de betaalmethode Kredieten toevoegen. Als er geen klant toegewezen is aan de bestelling, selecteert u er nu een.
  3. Geef het bedrag in dat toegevoegd moet worden als krediet en klik op OK.
  4. Selecteer een betaalmethode en verwerk de betaling voor het kredietbedrag. Zie Betalingen en fooien aannemen
  5. Klik op Finaliseren.