Een gefinaliseerd kasticket openen

U kunt eerder gefinaliseerde kastickets openen om ze te herprinten, terug te betalen (nietig verklaren) en producten toe te voegen/te verwijderen door de volgende methoden te gebruiken:

• Via tafel (enkel voor kastickets van de laatste 24 uur)
  • Via kasticket-ID/reeks-ID (voor oudere kastickets)

Belgische FDM-gebruikers

Voor Belgische FDM-gebruikers is het niet mogelijk om items toe te voegen of te verwijderen uit een kasticlet, of het btw-kasticket te herprinten. U kunt echter wel betalingen toevoegen.

Een kasticket openen via een tafel

Voor kastickets geprint tijdens de laatste 24 uur en u weet welke tafel het kasticket genereerde.

1. Op het Tafelscherm klikt-en-houdt u de tafel van het kasticket. De kasticketlijst verschijnt.
  2. Klik op het gewenste kasticket. Het Bestellingscherm van het kasticket verschijnt.

Via kasticket-ID of reeks-ID

Voor kastickets die meer dan 24 uur geleden geprint werden of indien u niet zeker weet welke tafel het kasticket genereerde.

1. Op het Tafelscherm klikt u op Extra.
  2. Klik op Open kasticket door gebruik van ID.
  3. Geef het Kasticket-ID/Reeks-ID in.
  4. Klik op Kasticket laden. Het Bestellingscherm van het kasticket verschijnt.