Geconsolideerde rapportage

Gebruikers met meerdere restaurants kunnen al hun restaurants combineren tot één account. Dit maakt het niet alleen makkelijker om uw individuele restaurants te beheren, maar ook om rapporten te maken en te bekijken voor al uw restaurants samen.

Wanneer er meerdere restaurants aan uw account gelinkt zijn, zal u een pijltje merken naast de naam van uw restaurant. Klik op de lijst om een ander restaurant te kiezen of de rapporten van al uw restaurants samen te zien. Als u alles gecombineerd selecteert, zal het enige scherm dat u kunt zien, het scherm Rapporten zijn.

Om meerdere vestigingen in één Restaurant account te combineren, neemt u contact op met Support.