Gebruikers aanmaken

Maak een gebruikersaccount aan voor elke werknemer die toegang zal krijgen tot Restaurant POS. Voor een nauwkeurige rapportage en dit te beheer raden wij u aan om voor elke werknemer een apart gebruikersaccount aan te maken.

1. In Restaurant Manager klikt u in het scherm Gebruikers op de tab Gebruikers.
  2. Klik op Gebruiker toevoegen.
  3. Kies de gebruikersinstellingen en sla uw wijzigingen op.

Settings

GEBRUIKERSNAAM De naam die voor de gebruiker weergegeven wordt in heel Restaurant POS.
WACHTWOORD Een uniek gebruikerswachtwoord voor het inloggen op Restaurant POS.
PIN Een unieke, viercijferige, numerieke PIN-code die gebruikt wordt voor het inloggen op de app met behulp van de PIN Aanmeldmethode (zie Inloggen op Restaurant POS).
TYPE GEBRUIKER

Stel de gebruiker in als een Manager of Werknemer. Een Manager kan inloggen vanuit een Restaurant POS en van een web browser via de directe url;[servername]-web.posios.com/management. Een Werknemer met de juiste inlogrechten (zie Gebruikersgroepen toewijzen en Gebruikersrollen toewijzen) kan alleen inloggen vanaf Restaurant POS.

VOOR- EN ACHTERNAAM

Voor- en achternaam van de gebruiker.

EMAIL Het e-mailadres van de gebruiker.
ZICHTBAAR

Activeer deze optie om de gebruiker zichtbaar te maken in Restaurant POS.

AFBEELDING

Klik op de Afbeelding en selecteer vervolgens een standaard gebruikersafbeelding of upload uw eigen afbeelding door te klikken op Bestand kiezen, uw afbeelding te selecteren en vervolgens op Uploaden te klikken.

De afbeelding die toegewezen is aan een gebruiker verschijnt op het aanmeldscherm van de gebruiker en het Profiel-scherm. De aanbevolen afmetingen voor een gebruikersafbeelding zijn 100px op 135px.

SOCIAAL ZEK#

Het socialezekerheidsnummer van de gebruiker.

Belangrijk: opdat Belgische gebruikers zouden voldoen aan de Fiscale Gegevensmodule, moet u het 11-cijferige INSZ-/BIS-nummer van de gebruiker in het veld Sociale zekerheids# invoeren. Indien geen geldig INSZ-/BIS-nummer ingevoerd wordt, zal de gebruiker niet klaar zijn voor gebruik.

TELEFOON Het telefoonnummer van de gebruiker.
GSM Het gsm-nummer van de gebruiker.
STRAAT, HUISNUMMER, STAD EN POSTCODE Het thuisadres van de gebruiker.
STANDAARD VLOER Stelt het vloerplan in dat weergegeven wordt wanneer de gebruiker inlogt.
STANDAARD TAFEL Als een standaard tafel geselecteerd wordt, wordt standaard het Orderscherm van de tafel weergegeven wanneer de gebruiker inlogt, dan slaat u het vloerplan over.
ROLLEN Deze optie wordt weergegeven nadat u een nieuwe gebruiker opgeslagen hebt. Voor informatie over het instellen van de gebruikersrechten: zie Gebruikersgroepen toewijzen en Gebruikersrollen toewijzen.

4. Stel de gebruikersprivileges (gebruikersrollen) in. Zie Gebruikersrollen toewijzen.