De zelfbestel-app aanpassen

Het Lightspeed-menu om zelf een bestelling te plaatsen, kan worden aangepast zodat deze voldoet aan uw wensen op het gebied van merkbekendheid. De afbeeldingen voor categorieën en producten zijn afkomstig van de Restaurant Manager, zie Afbeeldingen van categorieën en producten toevoegen.

Om de achtergrond van het startscherm te veranderen

1. Klik in de Restaurant Manager op het icoon Instellingen.
  2. Selecteer het Instellingen-menu
  3. Voeg de URL van de nieuwe afbeelding toe.
  4. Klik op Opslaan

Zie voor meer informatie Menu Settings in Restaurant Manager.

Om de kleuren te wijzigen

1. Ga naar het Menu Instellingen door op de iPad Instellingen  > Menu te klikken
  2. Tik onder APP-INSTELLINGEN op Kleurthema.
  3. Selecteer een kleurthema.