Sms-marketing

Via Lightspeed Loyalty kun je rechtstreeks met je klanten communiceren via onze marketingtools. Met Sms-marketing kun je een kort tekstbericht opstellen en verzenden naar bepaalde gebruikersgroepen.

Zie E-mailmarketing om langere berichten te verzenden met mogelijk afbeeldingen en aangehechte beloningen.

Opmerking: de tools e-mailmarketing en Sms-marketing zijn alleen beschikbaar voor klanten van Premium Lightspeed Loyalty.

Een marketingbericht verzenden

Klik in Loyalty Manager op Sms-marketing > Een marketing-sms verzenden.

• geef tot 300 tekens in het veld Bericht in.
  • Geef de namen in van de gebruikersgroepen waarnaar je deze e-mail wilt verzenden in het veld Groepen. Als dit leeg wordt gelaten, zal de e-mail naar alle klanten worden verzonden.
  • klik op Sms Verzenden.
  • klik op Bevestigen.

Je kunt per locatie tot 1000 tekstberichten per maand verzenden. Vergeet niet dat een bericht dat wordt verzonden naar een groep met 100 leden telt als 100 verzonden tekstberichten (een voor iedere gebruiker). De sectie Status op de pagina Sms-marketing verzenden geeft weer hoeveel tekstberichten je tot dusver hebt gebruikt en hoeveel je er nog kunt verzenden. Neem contact op met Lightspeed Support als je meer tekstberichten nodig hebt.

Sms-geschiedenis

Klik, om een logbestand te bekijken met de berichten die je naar je klanten hebt verzonden, op SMS-marketing > SMS-geschiedenis.