Bestaande producten dupliceren en verplaatsen

U kunt producten dupliceren en een bestaand product naar een andere categorie verplaatsen.

1. In Restaurant Manager in het scherm Producten klikt u op de tab Product.
  2. Klik op de categorie die het product bevat.
  3. Klik op het product.

1. Klik op Dupliceren of Verplaatsen naar.

Om een product te dupliceren
    1. Selecteer of u het product in de huidige categorie of in een andere categorie wilt dupliceren.
    2. Selecteer het te gebruiken belastingtarief (product of categorie).
    Om een product te verplaatsen
    1. Selecteer het te gebruiken belastingtarief (product of categorie).
    2. Klik op de categorie en vervolgens op Selecteren.