Uw Lightspeed Payments-hardware instellen

Zodra uw Lightspeed Payments-account geconfigureerd is en u uw betalingshardware ontvangen heeft, kunt u uw terminal instellen.

De volgende terminals zijn geschikt voor Lightspeed Payments:

Betalingshardware Europa VS Canada
Betaalterminals

Het is belangrijk dat u alleen de terminal gebruikt die aan u is geleverd door Lightspeed, aangezien een terminal die is verkregen van een externe partij mogelijk niet op de juiste manier is geconfigureerd voor uw account en een veiligheidsrisico kan vormen.