De MagTek iDynamo-kaartlezer configureren met Lightspeed Payments

De MagTek iDynamo-kaartlezer is een kredietkaart-swiper die u via een Lightning-aansluiting op uw iOS-apparaat aansluit. De iDynamo-kaartlezer ondersteunt geen betaling via tap of PIN. Gebruik alleen de kaartlezer die u rechtstreeks van Lightspeed hebt gekregen, om er zeker van te zijn dat deze goed is versleuteld. De iDynamo-kaartlezer wordt in de VS ondersteund met Lightspeed Payments evenals verschillende Lightspeed-geïntegreerde betalingsverwerkers zoals Cayan, Worldpay (voorheen Vantiv) en Bridgepay.

De configuratieprocedure met Lightspeed Payments is identiek aan de configuratieprocedure voor elke andere betalingsverwerker. U kunt deze procedure hier terugvinden:

Het installeren van de MagTek iDynamo-kaartlezer