Apparaat instellingen aanpassen

De instellingen van een apparaat bewerken

1. Op de pagina Apparaten klikt u op het apparaat dat u wilt openen. De gegevens van het apparaat worden bovenaan weergegeven
  2. Stel het volgende in:
PROFIEL

Het apparaatprofiel dat aan het apparaat gelinkt is, bepaalt een vooraf gedefinieerde groep instellingen. Maak nieuwe profielen aan in Restaurant App-instellingen.

Als een nieuw apparaat wordt toegevoegd aan het Restaurant account, wordt het automatisch toegewezen aan het standaardprofiel. Om het aan een ander profiel toe te wijzen, selecteert u er een uit deze drop-down.

SJABLONEN

Selecteer de sjablonen voor uw individuele printers. Printersjablonen kunnen bewerkt worden in de pagina Printers in Restaurant Manager. Zie Printersjablonen aanmaken.

• Hoofdsjabloon: de kasticketprinter waar alle tickets afgedrukt worden. Selecteer de kasticket-printersjabloon voor het apparaat.
  • Barsjabloon: de barprinter waar alle bestellingen voor de bar afgedrukt worden. Selecteer de barprintersjabloon voor het apparaat.
  • Keukensjabloon: de keukenprinter waar alle bestellingen voor de keuken afgedrukt worden. Selecteer de standaard keukenprintersjabloon voor het apparaat.
KASSALADE Selecteer de kassalade in verband met de verwerkte transacties op dit apparaat om u te helpen de cashflow te volgen. Zie Kassalades aanmaken.
STANDAARD VLOER Selecteer het vloerplan dat standaard geopend wordt in Restaurant POS op dit apparaat.