Factuurinstellingen

U kunt een klantfactuur maken vanuit Restaurant Manager (zie Klantfacturen maken in Restaurant Manager) of Restaurant POS (zie Klantfacturen maken in Restaurant POS) voor alle niet-betaalde kastickets die momenteel op de tab van een klant staan. Met de factuurinstellingen kunt u de informatie specificeren die op de klantfacturen weergegeven wordt.

Toegang tot Factuurinstellingen

1. In Restaurant Manager klikt u op het pictogram Instellingen
  2. Selecteer Factuurinstellingen
  3. Specificeer de instellingen en klik op Opslaan.

Beschikbare Instellingen

FACTUURINSTELLINGEN
  • Bankrekeningnummer
  • Prefix factuurnummer: voeg een aangewezen prefixnummer toe dat vóór het factuurnummer weergegeven wordt.
  • Dagen voordat de factuur verlopen is: voer het aantal dagen in vanaf de datum dat de factuur gemaakt werd tot de dag dat de klant de factuur moet betalen. Deze informatie wordt weergegeven in de vorm van een uiterste datum op een factuur.
  • Factuurvoorwaarden: voer de algemene voorwaarden in die u wilt weergeven op de facturen.