Klantenfacturen aanmaken in Restaurant Manager

U kunt een geconsolideerde factuur aanmaken voor alle onbetaalde kastickets die op het tabblad van een klant staan. Als klantenfacturatie ingesteld is in Restaurant Manager (zie Klantenfacturatie instellen), kunt u klantenfacturen aanmaken, afdrukken en mailen.

OPMERKING: om een klantenfactuur aan te maken in Restaurant POS, gaat u naar Klantenfacturen aanmaken in Restaurant POS.

1. In Restaurant Manager klikt u op de pagina Gebruiker op de tab Klanten.
  2. Klik op de klant om de klantgegevens te openen. Een tab-pictogram verschijnt voor klanten met open tabs.
  3. Klik op Klantenfacturen.
  4. Klik op Create invoice.
  5. Om de factuur af te drukken of te mailen, klikt u op Download PDF of Mail factuur.