Over Lightspeed Kitchen

Lightspeed Kitchen is een snelle en handige manier voor keukenpersoneel om bestellingen te verwerken en bereiden. Met Lightspeed Kitchen worden bestellingen weergegeven op een scherm in plaats van op geprinte keukentickets. Werknemers kunnen de bereidingstijden op de voet volgen en bestellingen filteren, sorteren en prioriteren. Laat je keukenteam efficiënter werken door Lightspeed Kitchen in jouw restaurant te gebruiken.

In deze module lees je hoe je Kitchen-hardware configureert en hoe je Kitchen in je restaurant gebruikt. Zoals gewoonlijk kan je bij eventuele vragen over Lightspeed Kitchen altijd terecht bij ons Supportteam.

Let op: op dit moment is Lightspeed Kitchen alleen beschikbaar in het Engels.

De volgende stap

Configureer je hardware en de instellingen voor de Kitchen-app in Restaurant Manager.