Een reseller toegang verlenen tot Restaurant POS

Voor het oplossen van problemen kunt u uw reseller tijdelijk toegang (30 minuten) verlenen tot uw app-account via een gegenereerde pin.

1. In het Gebruikerscherm klikt u op Tools.

2. Klik op Reseller toegang verlenen.

3. Een tijdelijke pin wordt gegenereerd en verschijnt in een pop-up. Deze pin is 30 minuten actief. Geef de pin aan uw reseller.
  4. Uw reseller logt dan in uw account in zoals hieronder beschreven.

Inloggen als reseller

1. De app moet ingesteld zijn op de account van de reseller in de IOS Account-Instellingen.

2. In het Gebruikerscherm klikt u op Gebruiker wisselen > Login met pin.

OPMERKING: de instelling Switchen tussen accounts (zie Ontwikkelaarsinstellingen in POS) moet ingeschakeld zijn opdat de knop Gebruiker wisselen op het Gebruikerscherm zou verschijnen.

3. Klik op het gebruikersaccount waar u toegang tot wilt.

4. Geef de tijdelijke pin in en klik dan op Inloggen.  De toegang verloopt 30 minuten nadat de tijdelijke pin aangemaakt werd.