De bestellingenlijst filteren

Personaliseer de Bestellingenlijst met behulp van filters om enkel de gegevens weer te geven die wilt zien.

Uw bestellingenlijst filteren:

1. Tik bovenin het scherm Bestellingenlijst op Filteren op:.
  2. Selecteer in de pop-up Filters één of meerdere filtercriteria.
  3. Tik elders in het scherm om de pop-up Filters te sluiten en bekijk uw Bestellingenlijst.
  4. Om uw filters te resetten, open de pop-up Filters en tik bovenaan links op de knop Wissen.

OPMERKING: Als de filters niet worden gereset, blijven ze toegepast op uw Bestellingenlijst, zelfs wanneer u zich afmeldt.

De Bestellingenlijst kan worden gefilterd op de volgende criteria:

Gebruiker

• Actieve gebruikers (hebben op dat moment openstaande bestellingen)
  • Inactieve gebruikers (hebben op dat moment geen openstaande bestellingen)

Bestellingtype

• Tafels
  • Tabs
  • Afhaling
  • Levering

Fooien

• Tickets met ontbrekende fooien

Status

• Nieuw (Blauw)
  • Open (Groen)
  • In afwachting van betaling (Rood)
  • Afgerond (Geen kleur)

Weergave

• Betalingen (toon betalingsgegevens voor de bestellingen)