Klanten aanmaken en bewerken

Klantenprofielen kunnen gemakkelijk aangemaakt en bewerkt worden op elk moment in Restaurant POS.

Voeg klanten toe in uw systeem om:

• Krediet toe te voegen aan hun account
  • Bestellingen in rekening te brengen op hun tabblad
  • De bezoek- en betaalgeschiedenis, favoriete producten en reserveringsinformatie van een klant te traceren
  • Hen toe te wijzen aan tafels en/of bestellingen

Aanmaken/bewerken van een klant die niet gekoppeld is aan een bestelling

Voor het aanmaken/bewerken van een klant die niet gekoppeld is aan een bestelling, gebruikt u het menu Extra op het Tafelscherm.

1. Tik op Klanten in de navigatiebalk onderin het scherm.
  2. Klik op Nieuw om een klant aan te maken.

OF

selecteer een bestaande klant en klik op Bewerken.

3. Geef de klanteninformatie in.
  4. Klik op Opslaan

Een klant binnen een bestelling creëren/bewerken

In een bestaande bestelling in Restaurant POS kunt u een klant aanmaken of bewerken en hem koppelen aan de bestelling.

1. In Restaurant POS opent u het Bestellingscherm voor de tafel.
  2. Klik op de knop Klant

OPMERKING: als een klant al toegewezen is aan de bestelling, klikt u op Bewerken en gaat u over naar stap 4.

3. Klik op Nieuw om een klant aan te maken

OF

selecteer een bestaande klant en klik op Bewerken.

4. Geef de klanteninformatie in of bewerk ze.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Klik op Bevestigen om de pop-up Klant te verlaten en terug te keren naar het Bestellingscherm.