FAQ

Hoe log ik voor het eerst in?

Bezoek onze inlogpagina en gebruik het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij Lightspeed. Druk op de knop ‘wachtwoord vergeten’ om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Waar vind ik mijn Merchants Application om Lightspeed Payments te activeren? Als u een subscriptie heeft aangevraagd voor Lightspeed Payments heeft u een mail ontvangen met een link naar de applicatie. Zit de mail ook niet in de spamfolder? Neem dan aub contact op met uw Sales vertegenwoordiger of Launch Coördinator voor hulp.

Welke informatie heb ik nodig voor mijn Lightspeed Payments applicatie?

Houd uw bedrijfsinformatie en bankgegevens bij de hand om de aanmeldingsprocedure te versnellen en het formulier zo accuraat mogelijk in te vullen. Bekijk deze video op YouTube met een uitgebreide uitleg hoe u de applicatie kan invullen.

Hoe plan ik een training in met een Implementatie Specialist?

E-mail onboard.eu@lightspeedhq.com of bel +32 9 298 11 97 (België) of +31 20 808 5924 (Nederland) om contact op te nemen met uw Launch Coördinator. Geef uw gewenste weekdag en tijd op voor een training en zij zullen dat voor u inplannen.

Wat houdt een 1-1 trainingssessie in?

Naast de webinars zijn er individuele sessies beschikbaar van 30-minuten of 1-uur. De trainingssessies worden gehost door een Implementatie Specialist en zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag tijdens werkuren. Het enige wat u nodig heeft voor de sessie is een desktop of laptop computer met een werkende internet connectie.

Ik heb vragen over wat ik nu moet doen, wie kan ik het beste contacten?

Neem contact op met uw Launch Coördinator via email onboard.eu@lightspeedhq.com, of via telefoon +32 9 298 11 97 (België) of +31 20 808 5924 (Nederland).

Ik heb mijn hardware nog niet ontvangen, wat kan ik doen?

U zou een tracking email moeten hebben ontvangen vanuit UPS nadat de betaling is verwerkt. Als u geen e-mail met het trackingnummer heeft ontvangen of de e-mail bent kwijtgeraakt, neem dan contact op met ons Billing team via billing.nl@lightspeedhq.com (Nederland) of billing.be@lightspeedhq.com (België).

Ik heb vragen over mijn Lightspeed factuur, wie kan ik daarover contacten?

Voor factuur gerelateerde vragen, contacteer ons billing team via mail billing.nl@lightspeedhq.com.

Waar kan ik terecht voor verdere vragen over Lightspeed (L-series).

Hier is ons helpcentrum te vinden met nog meer video’s en uitleg.

Heeft u vragen over uw abonnement/ subscriptie?
Neem contact op met jouw Account Manager als je vragen hebt rond je huidige abonnement.

Wat is een integratie?
Wij werken samen met partners die unieke services aanbieden die naadloos integreren met Lightspeed. Dit geeft de mogelijkheid om de volle potentie uit uw zaak te halen! Hier vind u een overzicht met de huidige integraties.

Welke integraties zijn er beschikbaar?
Alle mogelijke integraties zijn te vinden op onze integratie pagina.

Wenst u hulp bij het installeren van de hardware?
Als u hulp wilt hebben bij het installeren van uw hardware, neem dan contact op met uw Launch Coördinator via email onboard.eu@lightspeedhq.com, of telefonisch via +32 9 298 11 97 (België) of +31 20 808 5924 (Nederland).

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Bezoek onze login pagina en gebruik het e-mailadres die gekoppeld is aan uw account om die te resetten.