FAQ

Hoe log ik voor het eerst in?
U zou een e-mail moeten hebben ontvangen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Ga naar de loginpagina en gebruik het primaire e-mailadres dat gekoppeld is aan uw account om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ik heb een abonnement met Lightspeed Payments. Hoe krijg ik toegang tot mijn applicatie?
Als u zich hebt aangemeld voor Lightspeed Payments, ontvangt u een e-mail met daarin een koppeling naar uw applicatie. Als u geen e-mail hebt ontvangen en u uw spammap hebt gecontroleerd, neem dan contact op met uw verkoopvertegenwoordiger of de coördinator van uw inwerkproces voor hulp.

Welke informatie heb ik nodig voor mijn Lightspeed Payments-applicatie?
Houd uw bedrijfsinformatie en bankgegevens bij de hand om het beoordelingsproces van de applicatie te versnellen en het formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen.

De meeste bedrijven moeten deze informatie verstrekken:

• Persoonsgegevens van degene die het document ondertekent (BSN)
  • Officiële bedrijfsnaam (bijv. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of vennootschap die u voor de aanmelding hebt gebruikt)
  • Btw-ID (federale werkgeversnummer)
  • Bedrijfsadres
  • Bankrekening die gekoppeld is aan uw bedrijf (waarop het geld wordt gestort)

Nieuwe bedrijven moeten mogelijk aanvullende documenten aanbieden:

• Bewijs van ingebruikneming (bijvoorbeeld, huurovereenkomst)
  • Legitimiteitsbewijs (drankvergunning, bouwvergunning, bankdocument)

Opmerking: Lightspeed is wettelijk verplicht om lokale en bancaire regelgeving na te leven en om antiwitwascontroles uit te voeren voor Lightspeed Payments. Daarom vraagt de applicatie u gevoelige bedrijfsinformatie te verstrekken en informatie over iedere "belanghebbende" van uw bedrijf.

Als u vragen hebt over de vereisten, neem dan via e-mail contact op met hospitality.ob.emea.nl@lightspeedhq.com.

Hoe plan ik een training in met een implementatiespecialist?

Stuur een e-mail naar de regionale coördinator van uw inwerkproces met daarin uw beschikbaarheid. Deze regelt daarna een training voor u.

Onze medewerkers spreken Engels, Frans en Duits. Als uw land niet in de lijst staat, neem dan contact op met het Klantsuccesteam in de taal die het meest op uw taal lijkt en in de dichtstbijzijnde tijdzone.

Wat houdt een inwerksessie in?
U hebt naast de webinars ook toegang tot vier individuele sessies: drie sessies van 30 minuten en één sessie van 1 uur. Deze sessies worden geleid door een implementatiespecialist en worden van maandag tot vrijdag op Zoom en tijdens kantooruren gehouden. Het enige wat u nodig hebt voor de sessies is een desktop of laptop met een werkende internetverbinding.

Heb ik mijn iPad en de rest van de hardware nodig voordat ik het systeem kan instellen?
Nee. We raden u aan een desktop of laptop te gebruiken en zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Ik heb vragen over wat ik nu moet doen. Met wie kan ik contact opnemen?
Neem via e-mail contact op met de regionale coördinator van uw inwerkproces en deze zal al uw vragen over het inwerkproces beantwoorden.

Onze medewerkers spreken Engels, Frans en Duits. Als uw land niet in de lijst staat, neem dan contact op met het Klantsuccesteam in de taal die het meest op uw taal lijkt en in de dichtstbijzijnde tijdzone.

Ik heb mijn hardware nog niet ontvangen, wat kan ik doen?
U zou een hardwaretracking-e-mail moeten hebben ontvangen nadat de betaling is verwerkt. Als u geen e-mail met het trackingnummer hebt ontvangen of de e-mail bent kwijtgeraakt, neem dan via e-mail contact op met het Lightspeed Billing-team in uw regio.

Ik heb vragen over mijn factuur. Met wie kan ik daarover contact opnemen?
Voor hulp bij factuurgerelateerde vragen neemt u via e-mail contact op met de Lightspeed Billing-afdeling in uw regio.

Ik heb meer vragen over Lightspeed Restaurant (L-Series). Wat moet ik doen?
Klik hieren ga naar ons Helpcentrum voor meer tutorials.

Hebt u vragen over uw Lightspeed-abonnement?
Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger of accountmanager als u vragen hebt over uw huidige abonnement.

Wat is een integratie?
Wij werken samen met partners die unieke services aanbieden die naadloos integreren met Lightspeed. Zo kunt u alles uit uw zaak halen!

Welke integraties zijn beschikbaar?
Als u wilt weten welke integraties beschikbaar zijn, ga dan naar Lightspeed-integraties.

Wilt u hulp bij het installeren van de hardware?

Neem via e-mail contact op met de regionale coördinator van uw inwerkproces en zij zullen u helpen bij het installeren van de hardware.

Onze medewerkers spreken Engels, Frans en Duits. Als uw land niet in de lijst staat, neem dan contact op met het Klantsuccesteam in de taal die het meest op uw taal lijkt en in de dichtstbijzijnde tijdzone.

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Ga dan naar de loginpaginaen gebruik het primaire e-mailadres dat gekoppeld is aan uw account om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.