Over navigatie in Restaurant POS

De uitvoerige functionaliteit van de Restaurant POS-app wordt eenvoudig gemaakt door de navigatiebalk. Op de navigatiebalk vindt u 5 afzonderlijke tabbladen die snel toegang bieden tot de meest gebruikte aspecten van Restaurant POS.

Tafels

Toegang tot het vloerplan (de vloerplannen) van het restaurant en een overzicht van de tafels en hun status. Tik op een tafel om het scherm Bestelling ervan te openen.

Raadpleeg Over vloerplannen voor meer informatie over het configureren van vloeren.

Afhaling

Open het scherm Afhaling om een nieuwe bestellingen voor afhaling en levering  in te tikken.

Raadpleeg Over afhaling en levering voor meer informatie.

Bestellingenlijst

Open het scherm Bestellingenlijst voor een volledig overzicht van alle bestellingen op één plaats. Doorzoek en filter de lijst op basis van specifieke bestellinggegevens zoals de naam klant, kasticket-ID, tafelnummer of de laatste vier cijfers van een creditcardnummer.

Raadpleeg Over de Bestellingenlijst voor meer informatie.

Klanten

Open het scherm Klanten om snel de klantenhistoriek te traceren, krediet aan accounts toe te voegen, bestellingen aan tabs aan te rekenen, of klanten aan bestellingen toe te wijzen.

Raadpleeg Over klanten voor meer informatie.

Profiel

Open tot het scherm Profiel voor een overzicht van de huidige status, toegang tot de geldladefuncties, om rapporten bekijken en af te drukken, en uw shift en/of dag te beëindigen.

Raadpleeg Over scherm Profiel voor meer informatie.