Apple AirPrint instellen

U kunt een Apple AirPrint-compatibele printer gebruiken op uw netwerk om kastickets en klantfacturen af te drukken.

1. Op de pagina Printers in Restaurant Manager klikt u op de tab Printers.
  2. Klik op Printer Toevoegen.
  3. Selecteer Airprint als Type.

4. Voltooi de overige instellingen.
  5. Wijs de AirPrint printer toe aan een printersjabloon. Zie Printer template aanmaken.
  6. Print het kasticket of de factuur en de pop-up AirPrint wordt weergegeven. Zorg ervoor dat de AirPrinter ingeschakeld is en op hetzelfde netwerk aangesloten is als uw iPad.