Einde van de dag gebruiken

De functie Einde van de dag laat u toe om meerdere tafels te sluiten en alle overblijvende gebruikers uit te klokken in één enkel gestroomlijnd proces. Dit kan het afsluiten voor managers versnellen en discrepanties in rapporten verminderen.

Opdat Einde van de dag zou verschijnen in het menu Extra, moet u ervoor zorgen dat de optie ingeschakeld is in de Gebruikersollen. Zie Gebruikersrollen toewijzen.

1. In het Tafelscherm in Restaurant POS klikt u op Extra.

2. Klik op Einde van de dag. Het scherm Einde van de dag verschijnt.

3. Voor de individuele open tafels of tabbladen klikt u op Sluiten. Finaliseer het kasticket.

Als u geen tafels of tabbladen wilt sluiten, klikt u op Overslaan > Bevestigen. U kunt later altijd terugkeren naar het tabblad Te sluiten tafels.

4. Zodra alle tafels gesloten zijn, gaat het tabblad Uit te klokken gebruikers open. Klik op Alle gebruikers uitklokken.

Als u niet alle gebruikers wilt uitklokken, klikt u op Overslaan.

5. Klik op Ja om te bevestigen.
  6. U kunt nu:
    • Een rapport printen door te klikken op Print dagrapport.
    • Uzelf uitklokken door te klikken op Uitklokken. Klik op Ja om te bevestigen.
    • Klik op Klaar om terug te keren naar het Tafelscherm.