Accountkaarten

Accountkaarten zijn een goed alternatief voor klanten die Loyalty willen gebruiken, maar niet over een mobiele telefoon beschikken. Accountkaarten zijn fysieke Loyaliteitskaarten met een QR-code die gescand kunnen worden. Ze worden gebruikt door klanten om punten te verzamelen en te verzilveren. Het saldo van de punten op accountkaarten kan worden beheerd via de Loyalty Manager.

Saldo‘s op accountkaarten aanpassen

U kunt het aantal punten op een accountkaart als volgt aanpassen:

1. Klik in Loyalty Manager op Accountkaarten Accountkaarten beheren.
  2. Dubbelklik op het aantal punten dat momenteel op de kaart staat. Dit zal veranderen naar een bewerkbaar tekstvak. Opmerking: deze functie werkt niet op een iPad.
  3. Voer het nieuwe saldo in het tekstvak in.
  4. Klik op Enter op uw toetsenbord.

Punten toevoegen

1. Voer de eerste cijfers van het nummer van de accountkaart in. Er zal een vervolgkeuzemenu verschijnen.
  2. Selecteer het gewenste accountkaartnummer.
  3. Voer het bedrag of het aantal punten in dat u wilt toevoegen.
    • Om hetzelfde aantal punten tegelijkertijd aan meerdere kaarten toe te voegen klikt u op Bestand kiezen en uploadt u een .csv-bestand.
  4. Klik op "Punten toevoegen".

Punten verwijderen

1. Voer het accountkaartnummer in.
  2. Voer het bedrag of het aantal punten in dat u wilt gebruiken.
  3. Klik op "Punten gebruiken".

Accountkaartwidget

Voeg een Accountkaartwidget toe aan de website van uw zaak waarop klanten het huidige saldo op hun kaart kunnen controleren.

1. Klik in Loyalty Manager op Accountkaarten Accountkaartwidget.
  2. Kopieer het aanwezige HTML-codeknipsel en plak dit in de website van uw zaak.

Volg de aanwijzingen in de sectie Accountkaartwidget om uw widget aan te passen.