Shiftrapport

Vanuit het scherm Shiftrapport kunt u een samenvattend inkomstenrapport voor alle gebruikers aanmaken op basis van het datum- en tijdsbereik dat u kiest.

Toegang tot het rapport

He Shiftrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager. Voor de toegang tot de pagina Shiftrapport klikt u op Rapporten > Shiftrapporten.

Het Shiftrapport genereren

1. Stel het datumbereik in.

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

2. Selecteer de Begin- en Eindtijden en klik vervolgens op Shiftrapport openen.