Uw batch sluiten

Houd er rekening mee dat deze opties alleen vereist zijn voor winkeliers in Noord-Amerika.

Omdat Lightspeed Payments een geïntegreerd verwerkingssysteem voor betalingen is, is het niet nodig om uw betalingen handmatig vast te leggen – noch via de terminal zelf, noch via Lightspeed Restaurant.

Standaard worden alle openstaande betalingen ingesteld om automatisch om vier uur 's nachts te worden vastgelegd (of te worden gegroepeerd in batches). U hebt tot dan de tijd om waar nodig betalingen en fooien aan te passen voordat ze worden voltooid en voor verwerking worden verzonden. Hoewel betalingen één keer per dag automatisch worden vastgelegd, kunt u het tijdstip voor het automatisch vastleggen in Restaurant Manager aanpassen.

Het tijdstip aanpassen voor het vastleggen van uw batch

Om het tijdstip aan te passen waarop betalingen dagelijks worden vastgelegd (voltooid), doet u het volgende:

1. Navigeer vanuit Restaurant Manager naar Betalingen > Betalingsverwerkers.
  2. Selecteer het pictogram van de betalingsverwerker dat op het scherm wordt weergegeven.
  3. Selecteer het tijdstip voor het Automatisch vastleggen. Er verschijnt een venster waarin u het tijdstip kunt bewerken.
  4. Druk op OK om de wijzigingen op te slaan.

De volgende stap

Krijgt toegang tot rapporten en meer informatie over het betalingsschema. Raadpleeg Rapporteren voor de Genius MX915