Een opgesplitste rekening ongedaan maken

Als er een fout wordt gemaakt bij het opsplitsen van een rekening, kunt u de opsplitsing gemakkelijk terugbrengen naar zijn oorspronkelijke toestand op het Betalingscherm in Restaurant POS.

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt u op het pictogram Betalen.pay_icon.png
  2. In het Betalingscherm voor de bestelling klikt u op de knop Rekening opsplitsen.
  3. Klik op Splitsing ongedaan maken. U krijgt een bevestiging dat de opsplitsing succesvol was.