Nieuws

Gebruik de sectie Nieuws van Loyalty Manager om posts te creëren die zullen verschijnen op het nieuwsoverzicht en de startpagina van uw gepersonaliseerde Loyalty-app.

Opmerking: Opmerking: de sectie Nieuws is alleen beschikbaar in het Premium + app-pakket.

Een nieuwsitem creëren

1. Klik op de +-knop naast Nieuwsitem toevoegen.
  2. Geef een Titel en Omschrijving in.
  3. Upload een afbeelding door te klikken op het vak naast Afbeelding of door de afbeelding te slepen en te plakken in het vak.
  4. Geef, om het nieuwsitem alleen voor bepaalde groepen zichtbaar te maken, de groepen in het tekstvak Groepen in.
  5. Selecteer of je, voor de instelling Automatisch vernieuwen, wilt dat het nieuwsoverzicht in je app Nooit, Dagelijks, Wekelijks of Maandelijks wordt vernieuwd.
  6. Klik op Nieuwsitem toevoegen.

Opmerking: om een nieuwsitem in verschillende talen toe te voegen moet er voor iedere taal een afzonderlijk nieuwsitem worden gecreëerd.

Een nieuwsitem bewerken

1. Dubbelklik op de tekst om de naam of omschrijving van een nieuwsitem te bewerken.
  2. Klik, om te bewerken of het nieuwsitem al dan niet zichtbaar is, op de keuzeknop Aan/Uit.
  3. Klik op de rode X-knop om het nieuwsitem te wissen.
  4. Klik op de knop Screen_Shot_2019-01-16_at_11.05.41_AM.png om te bewerken welke groepen er het nieuwsitem kunnen zien.