Takeaway.com voor Lightspeed Delivery

Sommige leveringskanalen vereisen speciale configuratie in Lightspeed Restaurant. Het wordt aanbevolen om een aparte categorie te creëren genaamd Levering in Restaurant Manager voor speciale producten die nodig zijn voor leveringskanalen.

De afhaal-/leveringstijd bewerken

Takeaway.com ondersteunt het wijzigen van de leverings-/afhaaltijd in de Restaurant POS-app.

Om de leverings- of afhaaltijd te wijzigen:

1. Ga in Restaurant POS naar het scherm Afhalen.
  2. Klik op de bestelling die u wilt wijzigen.
  3. Klik op het bewerkingsicoon in de rechterbovenhoek.
  4. Klik vanuit het Bestellingsscherm op het tijdsicoon in de balk aan de linkerzijde.
  5. Pas de tijd aan en klik op Afhaal-/leveringstijd instellen.

Bezorgkosten en kortingen