Geldlade- en Gebruikersportefeuillerapporten aanmaken in Restaurant POS

Genereer een Einde van shift (X) of een Einde van dag (Z) Geldlade- en/of Gebruikersportefueillerapport direct in Restaurant POS.

X-rapporten omvatten gegevens vanaf het laatst gegenereerde Z-rapport tot het huidig ogenblik. Een X-rapport draaien reset de geldladegegevens niet. Z-rapporten bevatten gegevens vanaf het laatst gegenereerde Z-rapport tot het huidig ogenblik. Een Z-rapport draaien reset alle geldladegegevens.

1. Open de pop-up Gebruikersprofiel in Restaurant POS.
  2. Klik op Geldlades
  3. In de lijst van geldlades klikt u op Rapporten naast de betrokken geldlade.
  4. Selecteer het type rapport dat u wilt printen.
    • Geldlade X-rapport printen
    • Geldlade Z-rapport printen
    • Gebruikersportefeuille X-rapport printen
    • Gebruikersportefeuille Z-rapport printen
  5. Selecteer de printer.