Einde Shift gebruiken

De functie Einde Shift laat individuele gebruikers toe om snel losse eindjes aan elkaar te knopen vooral ze naar buiten gaan na hun werkdag. In één enkel gestroomlijnd proces kunnen bedieners al hun overblijvende tafels sluiten, rapporten printen en uitklokken.

1. In Restaurant POS klikt u op de knop Gebruiker om de pop-up Gebruikersprofiel te openen.
  2. Klik op Einde Shift.
  3. Klik op Sluiten voor elke tafel, tab en afhaal-/leveringbestelling.
  4. Zodra alle tafels gesloten zijn, kunt u ervoor kiezen om verschillende gebruikersrapporten te printen.
  5. Klik op Uitklokken.
  6. Klik op Uitloggen om Einde Shift te sluiten en keer terug naar het Gebruikerscherm van Restaurant POS.