Einde Shift gebruiken

Met de functie Shift beëindigen kunnen gebruikers snel alles afhandelen voor ze vertrekken. Obers kunnen Shift beëindigen gebruiken om openstaande tafels af te sluiten, fooien toe te voegen of aan te passen, rapporten af te drukken of om uit te klokken.

Tafels afsluiten

1. Tik op Profiel in de navigatiebalk onderaan het scherm.
  2. Tik op Shift beëindigen.
  3. Tik op een bestelling om een betaling te verwerken of om af te ronden.

Opmerking: Als u geen tafels of tabs wilt afsluiten, tik dan op Volgende en vervolgens op Overslaan. U kunt altijd later terugkeren naar het scherm Shift beëindigen.

Fooien toevoegen of aanpassen

1. Om een fooi aan een bestelling die reeds is betaald toe te voegen of aan te passen, tik op het

2. Voer het bedrag van de fooi in en tik op Klaar.paymentModal.png

Rapporten afdrukken

Van zodra alle tafels zijn afgesloten, kunt u verschillende gebruikersrapporten afdrukken:

• Gebruikersrapport
  • Gebruiker X-rapport
  • Gebruiker Z-rapport

Raadpleeg Over rapporten in Restaurant POS voor meer informatie.

Uitklokken

1. Tik op Uitklokken
  2. Tik op Klaar om ‘Shift beëindigen’ te sluiten en terug te keren naar het schermGebruiker van Restaurant POS.