Vloeren aanmaken

Gebruik vloeren om uw tafels in groepen te organiseren. Vloeren kunnen de actuele lay-out van uw restaurant als een vloerplan weergeven (bv. tafelservice omgevingen) of kunnen gebruikt worden om uw tafels volgens type te organiseren (bv. snelle-service-omgevingen).

In Restaurant Manager klikt u op Vloerplan.

1. Klik op het pictogram plus + bovenaan in de Vloerplanner om een vloer toe te voegen.
  2. Specificeer de instellingen en klik op OK.

Instellingen
    • Naam
    • Beschrijving
    • Breedte en hoogte: vloerbreedte en -hoogte in pixels. Voor gebruik op een iPad raden wij u aan om de breedte- en hoogtewaarden te laten zoals ze zijn (1024x690).
    • Standaard maten: standaard maat voor de vloer.
    • Zichtbaar: de vraag of de vloer zichtbaar is in Restaurant POS.
    • Printer koppelen: u kunt een standaard printer toewijzen die alle kastickets van die vloer afdrukt. Selecteer het printer templates voor de keuken, de bar of het kasticket.
  3. Pas uw nieuwe vloer aan door een achtergrond te selecteren in het menu aan de linkerkant.

Wat Volgt:

Vervolg uw vloerplan door tafels toe te voegen. Zie Tafels aanmaken voor meer informatie.