App-instellingen

De app-instellingen bevatten opties met betrekking tot de functionaliteit in Restaurant POS.

Toegang tot App-instellingen

1. In Restaurant Manager klikt u op het pictogram Instellingen
  2. Selecteer App-instellingen
  3. Specificeer de instellingen en klik op Opslaan.

Beschikbare instellingen

ALGEMENE APP-INSTELLINGEN

Pas de algemene instellingen van Restaurant POS aan.

• Indicator tijdsduur tafel inactief: wanneer een tafel inactief is tijdens deze tijdsduur, verschijnt er een timerpictogram op het scherm Tafels dat aangeeft dat de tafel aandacht nodig heeft.
  • Auto-login Manager: voor automatisch inloggen op Restaurant Manager wanneer de toegang vanuit Restaurant POS plaatsvond.
  • Kortingen zijn niet van toepassing op bedieningskosten: zorgt ervoor dat de bedieningskosten berekend worden op basis van de oorspronkelijke prijs van de bestelling en negeert eventuele kortingen.
  • Wijs alle ontvangen fooien toe aan de tafeleigenaar ('creator')
  • Wijs alle ontvangen betalingen toe aan de tafeleigenaar ('creator')
POP-UPS
  • Afhalingspop-up inschakelen: een venster klantselectie verschijnt bij het tikken op een afhalings- of leveringstafel.
  • Pop-up aantal klanten inschakelen: wanneer ingeschakeld verschijnt er een pop-up die vraagt naar het aantal klanten wanneer een nieuwe tafel geopend wordt.
  • Pop-up aantal klanten uitschakelen voor bartafels
  • Pop-up aantal klanten uitschakelen voor open tafels
BEDRAGAFRONDING

Geef aan hoeveel decimalen er weergegeven worden voor subtotaalprijzen op kastickets.

• Nauwkeurigheid subtotaalprijzen
  • Nauwkeurigheid totaalprijs kasticket
TOETSENBORDINSTELLINGEN Pas de APP toetsenbordindeling aan voor het selecteren van PLU's